Öppen scen

För dig som vill prova på att uppträda för kanske första gånger ordnar vi Öppen scen två gånger varje år. En på våren och en på hösten.

Kom och läs en dikt eller ren berättelse, trolla, spela eller sjung. Ja, vad som helst som du tror kan roa en publik. Vill du veta mer eller förhandsanmäla dig så ring oss på 0243-175 01 (telefonsvarare) eller skicka ett e-postmeddelande till intresseamälan

Öppen scen, 17 april 2019, kl. 19.00 – 21.00

The Naked lunch

Publiken bjuds på poesi skriven av gruppens medlemmar och visor till baskomp. The naked lunch har tidigare gästat Öppen scen. I gruppn finns Erik Morèn – bas/sång, Ulrika Wiborgh -text/sång och Tomas Månsson – text.

Malin Olsson

Malin uppträder med egna låtar och eget gitarrkomp som Wildflowerheart, hennes nya projekt.  Hon är en av styrelsemedlemmar i Wasabryggeriet och har tidigare spelat på vår scen med April First och The Merit.

 JRP Trio, Ludvika

Jazz från Ludvika har vi haft på Öppen scen tidigare med Rolf Ericsson Band. Nu är Rolf tillbaka, denna gång med JRP Trio som spelar soft jazz med sättningen sång, elgitarr och kontrabas. Förutom Rolf består JRP Trio av Peter Karlsson och Jenny Lerström, som har framträtt med i gänget 4+4.

Efter paus –

Anita Kristoffersson

En av medlemamrna i kvällen sista akt framför låtar som hon gjort tillsammans med David Gustafsson. Duon har hittils skrivit fem egna låtar och spelat in två covers med videos som finns på Youtube. Anitas egna låtar finns också på Spotify.

Mikael Dahlman

Mikael är född och uppvuxen i Borlänge och har skrivit ca 20 låtar själv. Musikinfluenserna kommer bla. Från Kiss, Sparks, Dylan, Beatles, Tom Robinson Band och Led Zeppelin. Under Öppen scen spelar han vad han kallar tre svenska murder-ballader och ytterligare att par låtar.

Late Production

Late Production är ett tant-/gubb- band som spelar rock- och bluescovers samt lite eget på hobbynivå. Gruppen har tidigare spelat på öppna scener på Dala Open Stage och på House of Blues- utan att bli utkastade som de själva säger med ett leende. På scen finns fem musiker, varav fyra kvinnor, som bjuder på gungande rock och blues.