Öppen scen

För dig som vill prova på att uppträda för kanske första gånger ordnar vi Öppen scen två gånger varje år. En på våren och en på hösten.

Kom och läs en dikt eller ren berättelse, trolla, spela eller sjung. Ja, vad som helst som du tror kan roa en publik. Vill du veta mer eller förhandsanmäla dig så ring oss på 0243-175 01 (telefonsvarare) eller skicka ett e-postmeddelande till gugge@wasabryggerietsvanner.se

Program onsdagen den 14 november:

19.00
The Besnaz – gitarrpop à la Spotnicks och Shadows med veteraner från Bäsna och Gagnef. Gruppen spelar mest hos olika föreninagr och på Gitarrfestivaler då chansen dyker upp. Största spelningarna har varit i Göteborg, gitarrmusikens svenska hemvist. 2017 fick de chansen att spela på Nordic Guitar Club’s Festival och har även uppträtt på Backa Folkets Hus utanför Göteborg.

19.35
Smile– fyra glada ”töser” i åldrarna 34, 40, 41 och 52 år, som sjunger barbershop. Kvartetten bildades för ca. 1,5 år och har gjort några mindre uppträdanden inför kören, på bröllop, kalas och fester. På Wasabryggeriet gör de fyra sitt första ”offentliga” framträdandet. Alla medlemmar i barbershopkören Coppertown Harmony i Falun.

20.15
Father & Son Project
– Jazz/fusion; två låtar av 2 Janne Schaffer låtar samt en låt till. Matthias och Algot Brask. Algot uppträdde också på Öppen scen i våras, då med fem andra ungdomar. Nu är det pappa som är med.

20.35
Olivia Nygårds Sextett
Tre sångerskor och tre musiker sjunger och spelar det de kallar akustisk pop/indiepop.Olivia har bl.a. synts på allsångsscenen på Sveatorget i Borlänge den gångna sommaren.