15 Maj

Onsdag 15 maj Tailor Hill Station kl. 19:30

Då var det äntligen dags för Tailor Hill Station att äntra scenen, denna gång på Wasabryggeriet i Borlänge den 15 maj kl 19:30. Under hela 2018 och vintern 2019 har bandet arbetat hårt med att skriva och spela in sin musik som kommer att släppas som en fullängds debutplatta på Spotify och andra digitala medier under 2019. Tailor Hill Stations musik är i grunden modern popmusik med influenser från såväl rock som countryscenen vilket gör att musiken som skapas blir en spännande blandning mellan ett modernt popsound och med texter som berör och lämnar utrymme för eftertanke med historier tagna direkt ur vardagen och livet.
Bandets grundmedlemmar består av Matz Allernäs Mattsson på leadsång och akustisk gitarr, Peter Gunnebro på akustisk gitarr, pedal steel gitarr och sång samt Jens Larsson på piano och sång. Under denna spelning kommer bandet att framföra sitt låtmaterial i en mer laid back akustisk tappning som trio.

Vi värmer upp publiken med härlig musik från bandet BACK BEAT som tolkar Beatlesmusik i jazz- & visstil. Bandets medlemmar är: Jens Larsson piano, Viktoria Åkesson sång, Lars Ekström kontrabas samt Tomas Hellqvist trummor.

Klockan 19:30. Entré: 100 kr och biljetter säljs på plats. Betalning sker med Swish och kontanter

Varmt välkommen!