Tack och stort grattis!

Tack för en fantastisk musikkväll med Violet Green på onsdagskvällen 7 november. En härlig stämning och vår lilla utmaning/frågesport innan konserten satte igång visar att det finns en bred kunskap om kvinnliga blues- och rockartister både hos medlemmar och övriga som var på plats.
Namnen på alla legendariska och även nutida artister kändes igen i de flesta av alla de svar som lämnades in. Några av de som svarat avvek till viss del från mängden och hade namn som Nina Hagen (punkikon), Blues-Annika (Göteborgska i efterdyningarna av proggen), Lisa Lystam (ung bluesartist som gjorde en succéartad spelning med sitt band på Peace & Love för några år sedan), Florence & The Machine (ny engelsk grupp som spelar en energisk blandning rock och soul). Lyckligtvis hade flera hållit reda på våra lokala storheter som Petra Kvännå, Sofie Reed och Miss Li.

Middagen för två personer vanns av Jan-Åke Dragsten, som var i en klass för sig när det gällde att snabbt vaska fram artister. Efter honom var det i stort sett dött lopp mellan fem personer, varav fyra svarade tillsammans. Samtliga vinner ett gratis medlemskap i Wasabryggeriets Vänner för ett år. Dessa är Anna Skarin, Kristina Hjelm, Tylle Persson, Tyko Persson och Martin Juneholm.
Stort grattis till er alla, och tack för all kunskap hela publiken visade upp.